Te koop

Heel af en toe mag een item de collectie verlaten ter bekostiging van het volledig particulier onderhouden van deze website en hobby.


ZF41 kijker met houder 

Wehrmacht

Een zeldzame 100% originele textbook Duitse ZF41 kijker met bijbehorende 3de type houder. De kijker en houder zijn in uitstekende onbeschadigde staat. De houder is gemerkt met de makerscode jvb en zit nog goed in de verf met een fantastische patina. De ZF41 is gemaakt door de maker CXN. Het door mij researchte serienummer laat zien dat het een laat oorlogse kijker is (1944). Dit sluit volledig aan op de laat oorlogse houder (de ZF41 en de houder horen dus bij elkaar). Ik kocht deze set ooit van militariadealer Tarnmilitaria, maar deze mag de collectie nu verlaten i.v.m. een andere aankoop. Het item staat momenteel te koop voor € 1.175,- bij professionele dealer Holding History en is aldaar te bestellen. Zie deze link. 

Disclaimer

Al mijn aan- en verkopen zijn particuliere transacties. Ik ben geen dealer of handelaar maar een particuliere verzamelaar die het hierboven genoemde object als dusdanig aanbiedt.