Band of Brothers

William (Wild Bill) Guarnere

In 2013 had ik het grote genoegen om te mogen corresponderen met een lid van de befaamde Band of Brothers; William 'Wild Bill' Guarnere. Via via mocht ik zijn adresgegevens ontvangen en niet veel later stuurde ik hem mijn eerste brief. Ik wilde hem bedanken voor de zwaar bevochte vrijheid. Vrij snel daarna lag er ineens een brief op mijn deurmat. Vol ongeloof las ik de tekst op de enveloppe.. Airmail vanuit de US, William Guarnere... Wat een fantastische kerel, alleen al om het feit dat hij de moeite nam om een brief terug te sturen. Ik mocht daarna nogmaals een brief sturen en wederom een schrijven terug ontvangen. Voor mij persoonlijk heel bijzonder. Helaas is William Guarnere overleden op 8 maart 2014. Rest in Peace.

Google Translater for Website

Translate this page: